sale
کاربران گرامی لطفا برای تماس با خانه زیست شناسی با شماره‌های 66491185 و 66496178 تماس بگیرید!
کشاورزان استرالیایی در پی کشتن کانگوروها هستند چاپ ارسال به دوست
۰۴:۵۹:۱۲ ۰۲ دي ۱۳۸۸

کشاورزان استرالیایی می گویند هجوم بی سابقه کانگوروها مزارع و مراتع را آلوده کرده و دهها هزار دلار به آنان ضرر زده است...  

باران های اخیر در بخش هایی از ایالت کوئینزلند درغرب استرالیا سبب شده که تعداد زیادی از کانگوروها به این منطقه که در اثر بارش باران سبز و خرم شده و مراتعی که مورد استفاده گوسفندان است هجوم بیاورند.

کشاورزان استرالیایی خواهان اجازه نامحدود برای کشتن کانگوروها هستند.

این درخواست با مخالفت طرفداران حقوق حیوانات که می گویند تعداد کانگوروها در استرالیا در مجموع در حال کاهش است، روبرو شده است.

طرفداران حقوق حیوانات آمار دولتی را که کل تعداد کانگوروها در استرالیا را 25 میلیون اعلام می کند مورد سئوال قرار داده اند.

از سوی دیگر خشکسالی طولانی در جنوب استرالیا سبب شده که مقامات ایالت ویلز جنوبی جدید، برنامه کشتار کانگوروها را در بخش هایی از این ایالت به تعویق بیاندازند.

در حال حاضر مقامات این ایالت شکار کانگورو را در منطقه ای به وسعت 100 هزار کیلومتر مربع در نزدیکی شهر گریفیث، موقتا ممنوع اعلام کرده اند.

فیل مرسر، خبرنگار بی بی سی در سیدنی می گوید این تنها هوا نیست که موجب افزایش تعداد بی سابقه کانگوروها شده است چون تصمیم روسیه مبنی بر متوقف کردن برنامه خرید گوشت کانگورو از استرالیا نیز تعداد کانگوروهای این کشور را افزایش داده است.

روسیه اخیرا اعلام کرد که به علت نگرانی های بهداشتی، واردات گوشت کانگورو از استرالیا را متوقف می‌کند.

 


یادداشت های بازدید کنند گان

نویسنده:
متن:

لطفا کد امنیتی را وارد نمایید

<قبل   بعد>
صفحه اصلی
درباره خانه زیست
سوابق و افتخارات
تازه های نشر
فروشگاه کتاب
مقالات
از میان نامه ها
خبرهای زیستی
آلبوم تصاویر زیستی
سفرنامه های‌زیستی
دانش آموزان
دبیران
دانشجویان
اطلاعیه ها
سایت های مرتبط
تماس با ما
 
 
نام کاربری

کلمه عبور

مرا به ياد داشته باش
فراموش کردن کلمه عبور
ثبت نام نكرده ايد؟ عضویت
 
با برگزاری کدام کارگاه در خانه زیست شناسی موافق‌ترید؟
  
 
 
بانک پارسیان
 
مجموعه حقوق این سایت متعلق به خانه زیست شناسی می باشد. استفاده از مطالب با ذکر منبع، بلامانع است.
طراح: تارنمای پارسیان